Alboraia aprova per unanimitat una moció per a estudiar la remunicipalització del servei de neteja de platges i de jardins

Totes les forces amb representació en el Ple de l’Ajuntament d’Alboraia (PSOE, Ciudadanos, PP, Compromís, Vox, Esquerra Unida) van votar a favor d’una moció per a estudiar la remunicipalització del servei de neteja de platges i de jardins i que havia presentat Compromís per Alboraia.

El Ple de l’Ajutament d’Alboraia va aprovar en maig de 2019 la pròrroga per un any de la contracta municipal de neteja de platges i de jardins per a poder estudiar la nova contracta del servei. Compromís per Alboraia, durant el debat de maig, va indicar «no hem de donar per fet que l’única alternativa és la de fer una nova contracta. Per a nosaltres hauríem de tindre en compte la possibilitat de la remunicipalització i fer un estudi de la seua viabilitat». Per això, des de Compromís per Alboraia es va presentar la moció que insten a què «l’alcalde d’Alboraia  el/la regidor-a competent incloga en l’expedient per a l’estudi de les característiques del nou servei de jardins i platges, que els tècnics municipals estudien alternatives a la contracta a una empresa externa, com són la remunicipalització i la prestació de serveis per altres administracions públiques (com és el cas de la neteja de platges per part de la Diputació de València).»

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *