Alboraia celebrarà el pròxim març el Mes de la Dona

Alboraia celebrarà el pròxim mes de març el ‘Mes de la Dona’, una iniciativa per a commemorar el 8 de març, Dia de la Dona. Durant tot el mes, diverses associacions i entitats programaran activitats d’índole cultural i de conscienciació sota el lema ‘El teu gran amor seràs el tu mateixa’.

Les activitats del ‘Mes de la Dona’ començaran l’1 de març amb la inauguració de l’exposició col·lectiva ‘Jo Dona – Jo Artista’, que estarà a la Casa de la Cultura fins al dia 28 de març. Dins de la programació, hi haurà tallers, xarrades, i concentracions organitzades per les diferents associacions de dones del municipi. A més, el Teatre Agrícola acollirà, dins de les activitats del mes, obres de teatre com ‘Anna i la màquina del temps’ o ‘Segarem ortigues amb els tacons’, així com el lliurament de premis ‘Lia Petrosyan’ a les dones d’Alboraia, una ponència i un cinefòrum.

Una altra de les exposicions que acollirà la Casa de Cultura serà la ‘Marea de Frases Violetes’, que s’inaugurarà el 7 de març i estarà fins al dia 28 de març. A més, l’Ajuntament d’Alboraia organitzarà el concurs de fotografia ‘Dóna’m una història’, juntament amb una exposició en la Casa de la Cultura d’Alboraia en la qual s’exhibiran les fotos del concurs.

Així mateix, per al dia 8 de març, la Regidoria d’Igualtat ha preparat un recorregut contra la violència de gènere que culminarà amb la lectura del manifest institucional a l’Auditori Municipal d’Alboraia. Per la vesprada, hi haurà una quedada general per a acudir a la manifestació en la ciutat de València.

Per la seua banda, els col·legis del municipi també realitzaran activitats com contacontes i xarrades per als i les alumnes, i el dia 8 de març celebraran una activitat commemorativa.

A més, durant les festes de Falles, s’engegarà el Punt Violeta, un espai segur per a dones que té com a objectiu l’actuació en casos d’agressió i assetjament. Les falles del municipi col·laboraran amb aquest espai amb persones que ajudaran també en aquests casos i aniran identificades amb mocadors morats. Les persones del Punt Violeta i de les falles rebran formació per part de l’Ajuntament d’Alboraia.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *