Alboraia es prepara per a celebrar la Setmana Santa 2019

Aquest cap de setmana vinent arrancarà un any més la festivitat de la Setmana Santa a Alboraia. Del 6 al 20 d’abril, les Germandats del municipi celebraran tota classe d’actes, processons i trasllats.

La celebració de la Setmana Santa començarà amb el Cap de Setmana Confrare. El dia 6 d’abril, a les 20 hores, tindrà lloc una Eucaristia en la Parròquia Asunción de La nostra Senyora que precedirà al tradicional Pregó de Setmana Santa, que se celebrarà en l’Auditori Municipal a les 21.30 hores. Després del pregó, la Societat Musical d’Alboraia farà un concert en el mateix auditori, seguit d’un Vi d’Honor. Dins del mateix cap de setmana, se celebrarà el Dia Confrare el dia 7 d’abril, que consistirà en activitats, jocs i paelles populars a la plaça de la Constitució.

Al llarg de tota la Setmana Santa, tindran lloc els trasllats de les diferents germandats d’Alboraia. Així, el Divendres de Dolors, 12 d’abril a les 20.30 hores, serà el torn de la Germandat dels Set Dolors i el Dissabte de Passió, 13 d’abril, ho farà la Hermandad de la Piedad a les 20.30 hores.

Posteriorment, se celebrarà el Diumenge de Rams, 14 d’abril, amb la Solemne Processó de Rams, que iniciarà el seu recorregut a les 10 del matí i a la qual assistiran totes les Germandats i Corporacions del poble. Aquest mateix dia, realitzaran els seus trasllats les Germandats del Cristo de la Concordia i la Real Hermandad de la Santa Faz a les 20.30, la Penitencial Hermandad del Santísimo Cristo del Perdón a les 20.40 i la Hermandad del Santísimo Cristo de la Providencia a les 20.45.

El Dilluns Sant farà el trasllat a les 20.30 la Hermandad del Santo Sepulcro i el Dimarts Sant, 16 d’abril, serà el torn de la Germandat de la Vera-Creu a les 20.45 i el de la Corporación de Granaderos de la Virgen de la Soledad a les 21 hores. Per la seua banda, la Hermandad de la Oración en el Huerto i Nuestra Señora de la Esperanza tindran el seu torn a les 20.45 el 17 d’abril, Dimecres Sant, i la Hermandad de la Purísima Sangre aquest mateix dia a les 21.15.

Arribat el Dijous Sant, 18 d’abril, se celebrarà a les 21 hores la Solemne Processó de Jesús Pres, i el Divendres Sant tindrà lloc el Piadós Via+Crucis a les 9 del matí, i a les 20.30 el Solemne Sant Enterrament, al que acudiran totes les Germandats i Corporacions.

La celebració de la Setmana Santa 2019 d’Alboraia finalitzarà el Dissabte de Gloria, 20 d’abril, amb la Solemne Vigília Pascual i Missa de Resurrecció, a les quals seguirà l’Encontre Gloriós.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *