Alboraia inicia l’elaboració d’un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

L’Ajuntament d’Alboraia iniciarà a la redacció d’un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), un document que té com a objectiu ser marc de referència en els pròxims anys de cara a l’engegada de manera coordinada de totes les actuacions que es duguen a terme en matèria de mobilitat. D’aquesta manera, el consistori segueix apostant per un model de mobilitat eficient i sostenible per al municipi.

Entre els punts que cerca aquest pla de mobilitat estan millorar la qualitat de vida a Alboraia, assegurant l’equilibri entre les necessitats de mobilitat i accessibilitat, racionalitzant l’espai públic, protegint el medi ambient i impulsant el desenvolupament econòmic i la inclusió social en el poble.

Els treballs començaran amb la recopilació d’informació i treball de camp, que inclourà la realització d’enquestes, aforaments icomptatges de tràfic, així com inventaris de tots els problemes en matèria de mobilitat. Aquesta fase es realitzarà durant el mes de març i comptarà amb la col·laboració dels veïns i veïnes d’Alboraia.

La següent fase correspondrà a l’elaboració del diagnòstic en els diferents plans a realitzar amb la recerca de debilitats i oportunitats que servisquen per a l’elaboració més adequada de les propostes i solucions que definisquen la futura estratègia de mobilitat d’Alboraia.

Aquest pla està subvencionat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), de conformitat amb les característiques tècniques establides en l’article 4 i l’annex II del Reglament (UE) 821/2014.


Col·laboració de la ciutadania

Els veïns i veïnes d’Alboraia podran col·laborar en l’elaboració d’aquest pla de mobilitat informant de problemes i necessitats referents a la mobilitat i el transport a Alboraia així com a la proposta de possibles solucions. Les aportacions podran ser referents a les següents temàtiques:

  • Mobilitat per als vianants

  • Mobilitat ciclista

  • Tràfic i seguretat viària

  • Aparcament

  • Transporte Públic

  • Mobilitat Escolar

  • Mercaderies

  • Mobilitat al treball

Les aportacions es podran enviar a través d’una enquesta a la web de l’ajuntament, a l’enllaç www.alboraya.org/es_ES/web/transporte-urbano-y-trafico/plan-movilidad-urbana

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *