Alboraia reitera el seu compromís per la igualtat en la lectura del manifest del Dia de la Dona

L’Ajuntament d’Alboraia ha reiterat el seu compromís de continuar treballant per la implementació de polítiques públiques que afavorisquen la ruptura de les desigualtats entre dones i homes. Ho ha fet en paraules de Zeudi Estal, regidora d’Igualtat, que ha realitzat la lectura del manifest en un acte que ha reunit veïnes, veïns, personal del Consistori, l’alcalde Miguel Chavarría i membres de la Corporació Municipal amb totes les mesures de seguretat COVID-19 implementades.

La campanya de conscienciació del Dia de la Dona de l’Ajuntament d’enguany tracta de conscienciar sobre el pes més gran que recau sobre les dones en àmbits sanitaris, socials i econòmics i de violència, factors agreujats per la pandèmia COVID-19. Amb el nom «Compartir és igualtat: corresponsabilitat en les cures», la iniciativa ha buscat incidir sobre la necessitat de compartir el treball de cures en l’àmbit públic i familiar, així com trencar amb els rols de gènere tradicionalment associats a la dona.

En aquest sentit, Estal ha convidat a la ciutadania d’Alboraia «a sumar-se a aquest gran repte per a fer possible una societat més justa i equitativa». És per això que, a més de la lectura del manifest, la institució pública està difonent la campanya per les seues xarxes socials oficials, duent a terme activitats coordinades amb les regidories de Joventut i Cultura i fent tasques didàctiques en els centres educatius del municipi.