Alboraia té representació en «La Voz»

Més coneguda a Alboraia com Sandra Jareño, aquesta professional del món de l’espectacle ha sorprès a tots els veïns i veïnes de la localitat amb la seua posada en escena en el programa d’Antena 3, ‘La Voz’.

El programa conta en aquesta nova edició amb els coaches Pablo López, Paulina Rubio, Luis Fonsi i Antonio Orozco. Quatre cantants de renom que apostaran per nous talents musicals.

El programa que ja ha aconseguit les seues quartes audicions, va concloure dimarts passat amb una sorpresa: Sandra Groove, una de les aspirants en les audicions va ser triada per tots els coaches.

Per primera vegada en el programa es va utilitzar l’element de la recuperació i malgrat no girar-se cap dels quatre, després es van posar d’acord per a donar-li una segona oportunitat a Sandra amb una nova audició que s’emetrà en breu.

«La veritat és que és l’experiència de la meua vida», comenta Sandra Groove.

La cantant d’Alboraia va triar per a l’audició el tema ‘shook me all night long’ del grup AC/DC, una cançó amb molta força que va defensar amb tota la seua energia.

Durant el concurs es va poder veure com la seua família la va recolzar en tot moment. La seua germana Alicia Jareño ha viscut d’una forma molt especial aquesta experiència, ja que ambdues comparteixen la mateixa passió per la música i fins i tot han compartit moltes vegades escenari.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *