Albuixech, amb ganes de Falles

Albuixech ja està en Falles. El municipi va acollir el passat cap de setmana la tradicional Crida, un emotiu acte on les Falleres Majors i els seus Presidents van convidar a tots els fallers i falleres a gaudir d’aquestes festes tan arrelades. Un acte que va estar amenitzat per Batuxech.

Albuixech compta amb dues falles: La Falla Sant Ramón i Adjacents i la Falla Rei en Jaume. Els representants de les dues comissions són, respectivament, Fallera Major Infantil: Greta Roig, President Infantil: Enric San Roque, Fallera Major: Arantxa Requena i President: Kike Sánchez. De la Falla Rei en Jaume són representants enguany: President Infantil; David Tierno, Fallera Major Infantil; Noa Morgado: Fallera Major: María de la Mar Rodríguez i President: Ximo Fuentes Alegre. D’altra banda, el municipi també va acollir a la Casa de la Cultura l’Encontre de l’Agrupació de Falles de l’Horta Nord on es va realitzar la imposició d’insígnies.

Per a la setmana fallera les dues comissions han preparat nombrosos actes, un dels més emotius serà el dia 18 on tindrà lloc l’Ofrena a la Verge a les 18horas.

La regidora de festes i cultura, Marta Ruiz, va explicar durant la Crida que “per fi donem eixida a aquestes falles tan esperades” però també va recordar que “cal tindre prudència i complir amb les restriccions que ens diuen les autoritats sanitàries”.