Alcàsser ajuda als autònoms amb més de 100.000 euros en ajudes

L’Ajuntament d’Alcàsser ha donat a conéixer el llistat de persones beneficiàries de les ajudes a autònoms i mutualistes de la localitat que rebran una quantia en forma de subvenció o ajuda per haver vist afectat el seu negoci a causa de la Covid-19.

A dintre del Pla de Recuperació Econòmica, des de l’Ajuntament s’ha disposat de dues línies per a recolzar el teixit econòmic i comercial de la localitat, i en aquest aspecte un total de 180 persones es beneficiaran del fons que arriba als 102.510 euros.

En la Línia 1, destinada a aquells que es van veure obligats a suspendre la seua activitat comercial, fins a 95 comerciants, empresaris i professionals rebran una subvenció directa de 646 €. Mentre que en la Línia 2, per a qui va veure reduïts els seus ingressos un 75% o més, són en total 85 els beneficiaris d’una ajuda de 484 € euros.

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha destacat que «amb aquestes ajudes tractem de pal·liar una mica la greu crisi que estan patint els autònoms, xicotets negocis i empreses del municipi i alhora, ajudar a mantindre viu el teixit comercial i econòmic local». Des del consistori, ha continuat Zamora, «seguirem implementant, en la mesura que els recursos dels quals disposem ens ho permeten, mesures per a recolzar a tots aquells que ho necessiten i no deixar a ningú enrere».