Alcàsser celebra la festivitat de Sant Blai amb un complet programa d’activitats

Alcàsser celebra la festivitat de Sant Blai amb un complet programa organitzat pels Clavaris 2023 de Sant Blai i l’àrea de Festes de l’Ajuntament. Com ha assenyalat l’alcaldessa de la localitat, Eva Zamora, «des de l’equip de govern treballem sempre, braç a braç, amb els festers encarregats de celebrar cadascuna de les festivitats del nostre poble, ja que són també un important motor cultural i festiu per a Alcàsser».

 

D’aquesta manera, les celebracions per Sant Blai començaran a les 11.15 h amb una Ofrena de Flors, que seguirà el següent recorregut: plaça del Castell, els carrers Jaume I, Salvador Giner, Trinitat, Soletat, Sant Jaume, Sant Miquel, Cardenal Cisneros, Jaume I i, finalment, plaça del Castell.

 

A les 12.00 h, serà el torn de la solemne eucaristia a l’església de Sant Martí Bisbe; mentre que a les 13.30 h començarà la processó. L’itinerari serà: plaça del Castell, carrers Vicent Marí, Isabel la Catòlica, Cardenal Cisneros, Jaume I i plaça del Castell-

 

La festa continuarà a la vesprada, de 15.30 a 17.30 h, al carrer Consolat de la Mar (enfront del DAU), on hi haurà jocs infantils i maquillatge. Finalment, a les 18.00 hores, el Centre Cultural acollirà una sessió de cinema familiar amb la projecció de la pel·lícula CANTA 2. L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

 

Zamora ha animat a tota la ciutadania a «participar dels actes preparats per a celebrar una festivitat que forma part de les tradicions d’Alcàsser».