Alcàsser impulsa uns cursos d’alfabetització digital

L’Ajuntament d’Alcàsser posarà en marxa uns cursos que busquen reduir la bretxa digital entre les seues veïnes i veïns. Una iniciativa impulsada per l’àrea de Transformació Digital que permetrà formar als i les assistents en els coneixements i habilitats necessàries per a manejar un ordinador i executar les aplicacions bàsiques per a incorporar tant en el dia a dia com en un entorn laboral.

 

Així mateix, aquest nou servei facilitarà, a més, l’accés als serveis que s’han impulsat pels diferents departaments del Consistori i altres administracions públiques per a poder realitzar tota mena de tràmits.

 

Els cursos d’alfabetització digital s’impartiran per part de professorat de la Universitat de València amb una periodicitat mensual i se celebraran en el Centre Social de la localitat durant les vesprades del primer dimarts de mes (2 de maig, 6 de juny i 4 de juliol) en horari de 17.00 a 20.00 hores.

 

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha valorat la realització d’uns cursos amb els quals «volem donar a la ciutadania diverses eines que els permeten desenvolupar-se en un món cada vegada més digital, facilitant el seu accés a diferents serveis públics que requereixen tràmits online o coneixements bàsics per a l’ús d’un ordinador en la seua vida quotidiana o laboral».

 

Les persones interessades a participar hauran d’enviar un correu electrònic a tdigital@alcasser.es indicant les seues dades personals (nom i cognoms, telèfon i email de contacte).