Alcàsser posa en marxa la primera campanya escolar de cinema en valencià

La Regidoria d’Educació d’Alcàsser, dins del marc d’activitats amb Escola Valenciana, posa en marxa la primera campanya escolar de “Cinema a l’escola”, que es realitzarà al Centre Cultural de la localitat en sessions matinals durant el mes de febrer per a tot l’alumnat del municipi, des de l’Etapa Infantil a la Formació de Persones Adultes.

Segons Escola Valenciana, “enguany es realitza la 13a edició del programa CINEMA A L’ESCOLA, després d’un balanç molt positiu de participació de la convocatòria anterior, a la qual assistiren més de 70.000 alumnes i es projectaren pel·lícules a 50 poblacions valencianes. Des de fa 12 anys aquest compromís amb el cinema en valencià ha anat sumant la col·laboració d’ajuntaments d’arreu de les nostres comarques”.

A partir d’aquest curs, Alcàsser es suma a aquesta iniciativa amb l’objectiu de promocionar el valencià al municipi.

Programació: – Dimecres 8 de febrer a les 9:30h: per a l’alumnat de 4 t , 5é i 6é de primària.   Atlantis. l’imperi perdut  – Dijous 9 de febrer a les 11:15h: Per a l’alumnat de 1 r , 2 n , 3 r  d'ESO i 1 rFPB   El meu amic Van Gogh  – Divendres 10 de febrer 9:30h. Per a l’alumnat d’Infantil  Neu i els arbres màgics   – Dimarts 14 de febrer 11:15h: Per alumnat de 4tESO, Batxillerat, PFQB i EPA  L´heroi de Berlín   – Dimecres 15 de febrer 9:30h. Per a l’alumnat de 1 r , 2 n  i 3 r  de primària   Hotel Transilvània 2

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *