Alcàsser posa en marxa una nova edició de l’Escola de Nadal

Amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar durant les vacances de Nadal, Alcàsser posa en marxa una nova edició de l’Escola de Nadal els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 4 de gener, dirigida als xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. L’horari per a l’escoleta matinera, que serà opcional sense cost, serà de 7.30 a 9.00 hores, i les activitats seran des de les 9.00 fins a les 14.00 hores.

A causa de la situació de la Covid-19, en aquesta ocasió, les places estaran limitades a 24 persones. D’aquesta manera, s’obri el període d’inscripció de l’11 al 18 de desembre, en horari de 15.00 a 20.30 hores, en la Zona Jove i CIJ EL DAU. Per a realitzar la inscripció, serà necessari emplenar la instància d’inscripció, la declaració responsable en la qual es declara que es coneixen i es compleixen amb les mesures d’higiene i sanitàries, aportar la fotocòpia del SIP de la persona participant i realitzar el pagament de les taxes amb targeta de crèdit a la Zona Jove i CIJ EL DAU, o bé en qualsevol caixer havent d’aportar el justificant de pagament.

En cas d’haver-hi més inscripcions que places disponibles, s’aniran cobrint segons ordre d’arribada.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Alcàsser, Xisco Martínez, s’ha mostrat satisfet de «poder posar en marxa aquesta Escola de Nadal, que emmarcada dins del programa Concilia, cerca ajudar a les famílies amb totes les garanties de seguretat i prevenció. Malauradament, enguany les places són limitades per a poder complir amb els protocols, però esperem que els xiquets i xiquetes que assistisquen gaudisquen de totes les activitats nadalenques en un ambient saludable».

Mesures anticovid

Perquè l’Escola de Nadal es desenvolupe amb la màxima seguretat possible, s’han establit una sèrie de mesures de prevenció:

Els xiquets i xiquetes hauran de portar sempre la mascareta, excepte durant l’esmorzar sota vigilància.

L’entrada i l’eixida es realitzarà de manera escalonada.

Abans d’entrar, es prendrà la temperatura, es procedirà a la desinfecció de les soles de les sabates i es dispensarà gel hidroalcohòlic.

Es formaran quatre grups de sis xiquets i xiquetes, que desenvoluparan l’activitat en espais delimitats de seguretat.

«Des de l’Ajuntament hem treballat perquè les famílies se senten segures a l’hora de portar als seus fills i filles a l’Escoleta de Nadal d’enguany. Per això, és essencial que es complisquen totes les mesures anticovid establides», ha conclòs l’alcaldessa del municipi Eva Zamora.