Alcàsser prepara un cap de setmana ple de actes festius

Alcàsser està de celebració. Aquest cap de setmana, els clavaris de Sant Blai, les clavariesses de la Verge del Carme i la filà mora Aljama Alqasar, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, han organitzat diferents actes festius. L’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, ha volgut agrair la gran labor festiva que realitzen a Alcàsser i ha animat a tota la ciutadania a participar dels esdeveniments programats.

 

Així, del 13 al 15 de maig, la Fira Andalusa aterra al Parc L’Alter d’Alcàsser de la mà de les clavariesses de la Verge del Carme i la filà mora Aljama Alqasar. La inauguració serà aquest divendres a les 20.00 h, i es comptarà amb l’actuació del grup Sonakai Rumba (22.00 h). En finalitzar, hi haurà festa amb Dj.

 

La resta de dies, la fira obrirà al públic a partir de les 11.00 h. No obstant això, la música tornarà a sonar el dissabte, 14 de maig, amb l’actuació del cor rociero de la Casa d’Andalusia de València (21.00 h) i en finalitzar, festa amb Dj.

 

D’altra banda, el diumenge, 15 de maig, els clavaris de Sant Blai celebraran la tradicional festa en honor al sant. A les 11.30 h, tindrà lloc la tradicional ofrena, missa i processó. A la vesprada, de 16.30 a 19.30 h, hi haurà activitats infantils al poliesportiu, al costat del camp de futbol, i en finalitzar, l’espectacle familiar ‘Ogro, el musical’, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, posarà el fermall d’or. L’entrada serà lliure.