Aldaia celebra el Dia Internacional dels Museus amb el musical ‘Azulão’ del grup Plaerdemavida Ensemble

Conjunt Plaerdemavida Ensemble.

El MUPA celebra el Dia Internacional dels Museus amb música i exposicions. L’acte central tindrà lloc el diumenge, 14 de maig, a les 12 hores, amb el concert «Azulão» del conjunt Plaerdemavida Ensemble. L’actuació musical va a càrrec de la soprano Paloma Chiner, el violencelista  Jorge Fanjul i el pianista Pablo García-Berlanga.

Plaerdemavida Ensemble naix en 2014, amb el projecte musical Azulão, presentat per la soprano Paloma Chiner, el violencel Jorge Fanjul i el pianista Pablo García-Berlanga. Aquest projecte es presenta en auditoris, teatres i sales de concert, per tota la península amb gran acolliment del públic el que desemboca en l’enregistrament del seu disc Azulão. Plaerdemavida Ensemble es planteja des d’un principi com un grup  versàtil i flexible, obert a altres músics i a professionals d’altres disciplines artístiques, explorant diverses possibilitats en la formació, sobre la base de cada nou projecte. Les peces  presentades en “Azulão” reprodueixen l’atmosfera inspiradora que apareix quan entrem en l’anomenada “hora bruixa”, l’estat màgic que es produeix al capvespre, en el qual aconseguim un coneixement directe sense haver d’usar les paraules.

A més d’això, els visitants del MUPA podran gaudir  de la Col·lecció Permanent del MUPA, amb quasi 300 palmitos i ferramentes de palmiters així com de l’exposició temporal «Les dones en la Prehistòria  a la Sala Llotgeta, i de la Peça del Trimestre, que mostra el palmito «En el Jardín» d’Amalia Ferrandis.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *