Aldaia envía més de 3.200 cartes als Reis Mags en valencià

L’Ajuntament d’Aldaia, a través de l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA), ha posat en marxa una campanya múltiple en les escoles del municipi. S’ha enviat més de 3.200 cartes de la campanya “La Carta als Reis d’Orient, en valencià” per a que l’alumnat del cicle d’infantil i de primària (fins a tercer curs) puga demanar als Reis Mags els regals que volen. En la carta hi ha un vocabulari visual dels joguets per a facilitar la comunicació dels més menuts, que encara no saben escriure, amb Melcior, Gaspar i Baltasar, simplement subratllant o posant un redolí en el joguet que volen.

Juntament a aquest material, AVIVA Aldaia ha fet també entrega a les escoles de material divers educatiu i didàctic en valencià, com ara espectaculars i colorits pòsters del sistema solar i de constel·lacions dels hemisferis nord i sud, així com pòsters dels instruments d’orquestra simfònica i instruments de música popular. Un material molt interessant perquè l’alumnat faça ús a les aules. Igualment s’han enviat exemplars de la revista infantil Camacuc CD amb cançons populars de les festes nadalenques.

L’objectiu d’aquesta campanya múltiple és contribuir, juntament amb el professorat dels centres, a la millora de la sensibilitat lingüística de l’alumnat en els processos d’aprenentatge i de normalització lingüística.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *