Aldaia regala bicicletes als alumnes més originals en la III Setmana de la Mobilitat

L’Ajuntament d’Aldaia ha celebrat la tercera edició del concurs de dibuix ‘La bici dels meus somnis’ per a l’alumnat d’infantil i primària dels vuit centres de la localitat. D’esta manera, i una vegada presentades les creacions, els jurats de cada centre van triar les millors i finalment el propi alcalde, Guillermo Luján, i les regidores d’Educació i de Transport Públic, Marta Romeu i Laura Delgado, han visitat els col·legis per fer lliurament als i les guanyadores el seu premi i reconeixement d’enguany.

El primer edil de la localitat declarava que “açò va nàixer per conscienciar en la preservació del medi ambient i potenciar l’ús del transport públic o no contaminant. Una bonica activitat que se suma al projecte Aldaia pel Clima, per cuidar el nostre entorn, generar menys residus i fer d’Aldaia un lloc millor”.

Els i les menudes conten com han creat els seus dibuixos i recollien les seues bicicletes amb un gran somriure i cares de sorpresa. “Cada any ens sorprén l’originalitat i creativitat dels nostres escolars, i estem encantats amb la il·lusió que mostren quan veuen la seua recompensa”, assegura Laura Delgado.

La coordinació amb tots els centres és un pilar fonamental per a l’organització que, amb l’arribada de la pandèmia, es va adaptar per fer-la de la manera més segura. Inicialment el lliurament es realitzava en un sol esdeveniment al plenari de l’ajuntament, fins on acudien els i les xiquetes. Les últimes dos edicions ja va ser amb l’entrega al pati de cada centre per a les i els guanyadors.

“Una vegada més, volem agrair la implicació i col·laboració de tots els centres d’Aldaia. Hem preparat la iniciativa amb tota la il·lusió, i com sempre la resposta ha estat molt positiva i engrescadora”, acabava la regidora d’Educació.