Aldaia repartix 17 bicicletes als xiquets i xiquetes guanyadors del concurs “La bici dels meus somnis”

El saló de plens de l’Ajuntament d’Aldaia ha albergat l’acte de lliurament del primer concurs de Dibuix “La bici dels meus somnis” en el qual tots els xiquets i xiquetes d’infantil i primària van participar creant el seu transport ideal sobre dos rodes.

L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján ha destacat que “la millor aposta que podem fer des de les institucions pel nostre futur és implicar i conscienciar als nostres menuts. Ells ens arrosseguen moltes vegades al millor dels camins. I estos dibuixos i les seues cares d’il·lusió són la prova”.

La iniciativa s’engloba dins de la Setmana Europea de la Mobilitat i té com a objectiu conscienciar als menors sobre la importància de mantindre una vida sana i el nostre entorn net. Així, després de la recopilació de tots els dibuixos, cada centre escolar de la localitat va seleccionar a un guanyador o guanyadora d’infantil i un altre de primària. Els dissenys guanyadors es troben exposats en el ple de l’Ajuntament i els seus creadors s’han emportat un diploma commemoratiu i una bicicleta de regal.

A l’acte han assistit totes les xiquetes i xiquets acompanyats de professors i directors dels centres, així com familiars. Junts han pogut observar els dibuixos i fer-se fotos amb les bicicletes i tots els escolars i famílies.

Guillermo Luján ha agraït la implicació de tots els centres del poble, i ha convidat a tots a continuar potenciant “eixa creativitat que suposa una esperança per a tots”.

A l’acte també han assistit les regidores de Participació i Transport Públic, Laura Delgado; Urbanisme i Medi Ambient, Mónica Trujillo; i d’Educació Mª José Carcelén.