Aldaia repartix més de 3.000 cartes per als Reis Mags en valencià

Com tots els anys, la nit del 5 de gener arriben els Reis Mags d’Orient a Aldaia carregats de joguets, regals i il·lusions. És la nit més màgica de l’any per als xiquets i xiquetes. L’Ajuntament d’Aldaia vol contribuir a mantindre eixos desitjos i l’alegria dels més menuts. Per això, a través d’AVIVA Aldaia-Agència de Promoció del Valencià, ha posat en marxa la campanya ‘La Carta de Reis, en valencià’ per tal que els escolars d’infantil fins a tercer de primària puguen escriure als Reis Mags d’Orient i demanar els regals que volen, així com indicar els mèrits pels quals es mereixen els obsequis. Per a tal fi, l’Ajuntament ha distribuït més de 3.000 cartes en valencià per als Reis Mags en tots els centres escolars d’Aldaia amb cicles d’educació infantil i primària.

La Carta als Reis per al 2016, il·lustrada per Eva Carot, mostra uns reis exploradors a la nit, seguint l’estrella cap a Betlem. La carta inclou també un colorit vocabulari visual amb una rica varietat de joguets per a facilitar la comunicació dels infants dels amb Melcior, Gaspar i Baltasar, simplement subratllant o posant un redolí en el joguet que volen.

Esta campanya de promoció del valencià posa l’accent en la sensibilitat lingüística dels escolars i pretén recolzar els processos d’immersió i normalització lingüística que es porten a terme en els diversos centres educatius. Per a la realització d’esta activitat s’ha comptat amb la col·laboració dels directors i professorat de les escoles d’Aldaia.

La campanya “La Carta de Reis, en valencià” es fa en col·laboració amb les AVIVA dels ajuntaments d’Alacant, Alaquàs, Albal, l’Alcúdia, Aldaia, Algemesí, Alginet, Alzira, Benissa, Dénia, Manises, Massamagrell, Moncada, Montserrat, Muro, Novelda, Paterna, Petrer, Picassent, la Pobla de Vallbona, Sagunt i Santa Pola, així com la Diputació de València.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *