Alfara del Patriarca obri un nou aparcament a la zona del Paellers amb més de 100 places per a vehicles

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha obert un nou aparcament públic amb més de 100 places per a vehicles a la zona dels Paellers. Aquest espai disposa en concret de 96 espais per a cotxes, 5 per a vehicles per a persones amb mobilitat reduïda, 9 llocs per a motocicletes i un per a vehicles de grans dimensions, com un autobús o camió.

“Amb aquest aparcament volem descongestionar la població de vehicles i oferir alternatives al veïnat més sostenibles”, explica Julio Berga, regidor d’Urbanisme. El cost d’aquesta obra ha ascendit a 19.759,30 €.

Per altra banda, per millorar els problemes d’aparcament també s’ha arribat a un acord amb la Universitat CEU Cardenal Herrera, perquè els veïns i veïnes de la població puguen emprar el pàrquing del carrer Sant Vicent.

Des de l’àrea d’Urbanisme s’estan executant en aquest moment diverses obres de millora als vials del municipi. Al carrer Don Emilio Ramón Llin s’està actuant a les voreres per a fer-les més accessibles, i el dilluns 24 de gener començarà el reasfaltat del carrer, dins del pla d’inversions  local. A més, s’està recondicionant la zona enjardinada en el Camí de Rafelbunyol.

“Volem millorar les nostres infraestructures viàries i fer d’Alfara una població més accessible fomentant al mateix temps una mobilitat més sostenible”, argumenta Marisa Almodóvar, alcaldessa de la població