Alfara del Patriarca recapta més de 2.600 euros per a Ucraïna amb les activitats d’ ‘Alfara esportiva, Alfara solidària’

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca, a través de la regidoria d’Esports, ha recaptat 2.684 euros per a Ucraïna a través de les activitats del cap de setmana: Alfara Esportiva- Alfara Solidària. La Fundació Juntos por la Vida gestionarà les aportacions per ajudar als afectats del conflicte bèl•lic.

Més de 400 persones participaren en els 8 actes diferents que tingueren lloc l’1, 2 i 3 d’abril a la població. L’exercici físic, la cooperació i fraternitat foren les protagonistes d’aquest esdeveniment solidari que tingué el suport de grans clubs i personalitats del món esportiu valencià. Es contà amb la participació i presència d’Anna Gómez, capitana del Valencia Basket, i Paco Fenollosa, president d’Honor del Levante UD, tots dos veïns de la localitat. A més el Valencia CF, el Levante UD, i el Valencia Basket col•laboraren en la Gala esportiva benèfica, amb donacions d’equipatges que foren rifats entre els participants a l’acte. També, a títol personal, altres grans esportistes d’elit foren partícips de l’esdeveniment, amb aportacions per a la Gala, com la jugadora de pilota valenciana Victoria Díez, els futbolistes del Valencia CF José Luis Gayà, Jaume Domènech, i Toni Lato; la jugadora d’handbol Shandy Barbosa, el jugador del Villarreal CF Vicente Iborra, i el jugador de pilota valenciana Puchol II.

Per altra banda, Anunciación Ramírez, Vicedegana de Periodisme de la Universitat CEU Cardenal Herrera, presentà la Gala. Aquest acte estigué presidit per Jesús Rodríguez, vicepresident de Juntos por la vida, Jaume Martínez, regidor d’Esports d’Alfara del Patriarca, i Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara del Patriarca. També es contà amb els familiars de l’ucraïnés Igor Borsyk Vitally, capità de la selecció ucraïnesa de futbol platja, i David García, qui explicà la seua història de solidaritat i acolliment de famílies d’Ucraïna.

A més, el club de Rugby Edetans Montcada, el Campus María Pina, el Futbol Base Alfara, el Club de Fit-kid Campus Gym, el Club d’Hoquei Carpesa, Docendo Grupo Valesport, Urbns School, Esport Actiu, Club Deportivo Basilio i Black Diseño & Impresión, a més de les escoles esportives municipals, també col•laboraren en aquesta iniciativa. Des de l’ajuntament d’Alfara del Patriarca es vol agrair a totes les entitats organitzadores i col•laboradores el seu treball per a dur avant, en temps rècord, la realització d’aquesta gran acció solidària. “També es vol donar les gràcies al veïnat i públic en general pels seus donatius per al poble d’Ucraïna”, explica Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara del Patriarca. Així mateix, Jaume Martínez, regidor d’Esports, reitera la felicitació a tota la població i indica: “Hem organitzat aquest acte en temps rècord i sols podem estar agraïts per la resposta de la societat”.