Ana Llestín inaugura al Castell d’Alaquàs la seua exposició ‘Visualizando sueños’

L’artista Ana Llestín, Doctora en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València,  va inaugurar el passat divendres 22 d’abril al Castell d’Alaquàs la seua obra ‘Visualizando Sueños’, una proposta artística plena de sensibilitat poètica a través de la qual l’autora estableix una estreta connexió entre el que es veu i el que se sent i el transmet als seus quadres.

En l’acte ha estat present l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, qui va destacar que «he de reconéixer que m’agradaria somniar així de bonic i ser capaç d’expressar aquests somnis amb tanta sensibilitat i bellesa. Estem encantats de contar amb el teu treball”. Va estar present també el Regidor de Cultura, Fran Evangelista, la Regidora de Festes, Sandra Conde i familiars i amistats de l’artista.

A continuació, l’autora va contar la seua trajectòria, l’origen de les seues creacions i va realitzar una visita guiada per a explicar la seua obra. Per a Llestín, aquesta obra és “una trajectòria de més de 15 anys de treball on la naturalesa, l’ésser humà i la dona protagonitzen un projecte que després pren forma”.

“Visualizando sueños” és una obra contada sota un procés de síntesi que aporta connotacions abstractes que porten al públic a un intens joc de suggeriments, a un atractiu món de poètiques on prenen protagonisme la naturalesa, l’espai, l’ésser humà, són referències d’un sentir, d’un veure i d’un percebre entre la realitat i el somni.