Aprovades les obres d’ampliació i reforma dels CEIP Jaume I i 9 d’Octubre d’Alcàsser

L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Alcàsser va aprovar ahir, al Ple, els projectes Bàsics i d’Execució de l’ampliació i la reforma tant del CEIP Jaume I, com del CEIP 9 d’Octubre, que s’emmarquen dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. «Amb l’aprovació d’aquests projectes es compleix un altre ítem per a comptar amb les infraestructures educatives d’Alcàsser renovades i modernitzades», ha explicat l’alcaldessa del municipi, Eva Zamora.

D’aquesta manera, l’actuació al CEIP Jaume I consistirà en la reforma i ampliació de la zona de Primària, així com en la construcció de la nova zona d’Infantil. El pressupost destinat per a escometre aquestes obres ascendeix a 3.877.796,34 euros.

D’altra banda, s’ha aprovat la construcció del nou edifici d’Infantil del CEIP 9 d’Octubre, que comptarà amb una inversió de 2.010.116,40 euros. Així mateix, a aquestes dues actuacions s’unirà, d’ací a poc temps, l’aprovació del projecte d’ampliació de l’IES Alcàsser.

En definitiva, uns projectes que segueixen la línia de millorar els espais educatius del municipi per a apostar per un sistema educatiu de major qualitat. En aquest sentit, l’alcaldessa ja ha marcat la data d’inici de les obres: «L’aprovació d’aquests projectes ens permet començar a licitar les obres de construcció. El nostre objectiu és que puguen iniciar-se en l’estiu de 2021».