Arranca el I Pla Municipal contra la violència de gènere a la Pobla de Farnals

El departament de Benestar de la Pobla de Farnals posa en marxa l’elaboració del I Pla Municipal contra la violència de gènere. Per a la redacció del document, l’Ajuntament comptarà amb la participació veïnal, perquè la població puga definir els objectius que es volen assolir i les accions concretar per a executar-lo.

Comencem un projecte il·lusionant, ja que contribuirà a construir una societat més inclusiva en què el respecte a drets com la igualtat i justícia social de dones i homes siguen pilars fonamentals, així com el respecte a la diversitat social, familiar i funcional”, ha expressat Maria Carmen Benlloch, regidora de Benestar. “Seguim treballant per garantir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes mitjançant la lluita contra tota classe de violències contra les dones, i amb aquest Pla tenim l’oportunitat de fer-ho de forma conjunta implicant els diferents sectors poblacionals”, ha afegit l’edil.

Així, en les pròximes setmanes s’iniciarà un procés participatiu en què l’equip de redacció es reunirà amb el teixit social i productiu, per a potenciar la coordinació de l’actuació administrativa i social per a aconseguir una societat que continue progressant cap al respecte i la tolerància de totes les persones sense distinció de gènere.