Arranca una nova edició de l’Escola Taller Et Formem ‘Alcàsser 3.2’

La primera etapa de la quarta edició Escola Taller Et Formem ‘Alcàsser 3.2’ arrancava divendres passat, 3 de desembre, amb un grup de deu alumnes que, durant sis mesos, rebran una formació reglada per a millorar la seua qualificació professional, augmentant, així, les seues possibilitats d’ocupabilitat. Durant aquest període, l’alumnat rebrà el salari mínim interprofessional en vigor.

En aquesta primera etapa del programa Et Formem, cursaran el Certificat de Professionalitat del Nivell 1 ‘Operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents’, dins de l’especialitat d’Administració i Gestió. Així mateix, aquesta formació anirà acompanyada de la realització de tasques pròpies de la certificació, com la digitalització del patrimoni documental de l’Ajuntament d’Alcàsser.

La regidora d’Ocupació, Paqui Abella, ha ressaltat la importància d’aquest programa que «des que es va iniciar el 2017, té com a objectiu principal oferir, a aquelles persones que troben majors dificultats per a la seua inserció laboral, noves oportunitats formatives que els òbriguen les portes del mercat laboral». Una opinió que també comparteix l’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, perquè «en el moment actual que estem vivint, projectes com Et Formem són essencials per a incentivar l’ocupació laboral».

Escola Taller Et Formem ‘Alcàsser 3.2’ està cofinançat per la Generalitat Valenciana, a través de LABORA, i el Fons Social Europeu amb una subvenció de 120.100 euros, que es destinen a sufragar els costos salarials tant de l’alumnat, com de l’equip docent.