Arriba el festival «L’O del Puig» amb una programació completa i variada

Arriba «L’O del Puig» este dissabte al Passeig Marítim, un festival per a tot el món que vol combinar la reivindicació i la diversió. Les activitats començaran a les 18 hores, les quals no pararan fins a les 00.30 hores.
«Som un poble obert, divers i inclusiu. Volem que siga una celebració de llibertat i de reivindicació i, a més, que totes les persones que vinguen gaudisquen d’un bon ambient», ha afirmat Vicent Porta Carreres, alcalde del Puig.
Amb este festival, l’actual equip de govern continua impulsant les polítiques LGTBI, «les quals són una part fonamental per a que el poble continue creixent en valors i respecte», comenten
La programació és la següent:
  • A les 18 hores «L’O del Puig» obrirà les seues portes. Es podrà vore la fira d’art, amb artistes que ens mostraran els seus treballs. També hi haurà diferents tallers i activitats.
  • A les 19.30 hores tindrà lloc la lectura del manifest i els parlaments de les persones participants.
  • A les 20 hores començarà el DJ set a càrrec de Fabrizio Czubara i Miss Yuls.
  • La resta d’activitats estaran en funcionament en tot moment, fins a les 00.30 hores, que serà quan finalitze el festival.
A banda de la programació, l’esdeveniment comptarà amb «foodtrucks» i barres de beguda a càrrec dels festers de Sant Roc i les festeres de la Puríssima. També participaran, entre altres entitats, Galesh, Chrysallis, Insproject i CALCSICOVA.
«Des de l’ajuntament volem agrair a totes aquelles persones i entitats que han fet possible este festival i animem a la gent a vindre, perquè la reivindicació part de la col·laboració i el treball en comú», ha conclòs Eugeni Ruiz, regidor de l’àrea LGBTI de l’Ajuntament del Puig.