Assemblees ciutadanes pels barris de Paiporta per a fer propostes a l’ajuntament

Els últims dies s’ha reunit a l’Ajuntament de Paiporta el grup de seguiment sorgit de la primera trobada amb l’alcaldessa, el passat mes de febrer als barris Sant Ramon i Picanyer. En aquesta assemblea, regidores, regidors i la pròpia Isabel Martín escoltaren propostes, idees i queixes del veïnat. Al mateix temps, es va constituir l’anomenat grup de seguiment, que s’encarregarà de seguir el recorregut de les propostes i la resposta que done cadascuna de les àrees municipals implicades.

El grup ha quedat encarregat de mantindre el contacte amb els responsables municipals per a controlar l’evolució de les propostes. La primera reunió del grup es va produir amb l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de l’àrea impulsora de les trobades, la de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, Encarna Signes. D’ara endavant, les reunions del grup seran amb responsables de cada àrea concreta.

D’altra banda, les trobades amb l’alcaldessa continuaran pels barris de Paiporta, i el proper 5 d’abril arribaran a la zona de Vil·la Amparo, en la segona assemblea ciutadana d’aquest tipus. En la primera participaren vora 100 persones i l’avaluació general de l’acte en l’enquesta facilitada als i les assistents ha sigut de 4 sobre 5.

Entre les propostes recollides n’hi ha que afecten a les àrees d’Urbanisme, Cultura, Esports, Sanitat, Educació, Participació Ciutadana o Hisenda, entre d’altres. Algunes de les aportacions i dubtes han estat resoltes, mentres que altres s’han quedat a l’espera per a solventar-se a curt, mig o llarg termini.
Algunes de les d’Urbanisme, per exemple, s’atendran dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que es presentarà al maig d’enguany. També es va reclamar la confecció de pressupostos participatius, mesura que es posarà en marxa en 2017 de cara al pressupost de 2018. En total hi ha unes 25 propostes sobre les quals es realitzarà seguiment en el grup que ha començat a reunir-se recentment.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *