AVIVA Paiporta felicita a les xiquetes i xiquets que compleixen anys durant l’estat d’alarma

L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta enviarà felicitacions personalitzades a les xiquetes i xiquets de la localitat que compleixen anys mentre dure l’estat d’alarma i el confinament. Els vídeos estaran protagonitzats per artistes variats del panorama cultural valencià, tot i que els noms es mantenen en secret per tal que la sorpresa siga major. Per a apuntar-se a aquesta iniciativa, reservada per a criatures de fins a 12 anys, s’ha d’escriure un correu electrònic a aviva@paiporta.es en què s’indique el nom del xiquet o la xiqueta, la data del seu aniversari i els anys que compleix, a més d’un número de telèfon de contacte.
Amb aquesta iniciativa, l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta té la intenció de fer més agradable a la infància paiportina el confinament decretat pel govern central com a mesura de contenció del coronavirus Covid-19.
El regal arribarà en diferents formes: un conte, una cançó, un redolí, una endevinalla o una actuació teatral que, en cada cas, serà diferent. A més, algunes de les actuacions dels i les artistes es penjaran a les xarxes socials de l’Ajuntament de Paiporta per tal d’entretenir també a la resta de xiquetes i xiquets del poble.