Bonrepòs i Mirambell entrega els IV Premis Sambori Local

Bonrepòs i Mirambell va celebrar la gala d’entrega dels Premis Sambori Local que va servir per reconéixer els textos més originals i creatius dels xiquets i xiquetes de la localitat tant d’infantil de 5 anys, com de primària i secundària.

L’auditori municipal es va omplir per gaudir d’esta cerimònia que celebrava la seua 4ª edició.

L’alcaldessa i regidora de cultura i educació, Rosella Antolí, va donar la benvinguda als assistents i va agrair “als i les mestres de l’escola la important tasca d’animació a l’escriptura i la lectura que realitzen al centre educatiu, sobretot tenint en compte els beneficis que aporten”; i va animar a les famílies a llegir els escrits dels seus fills i filles “perquè els emocionarà la creativitat, la fantasia i els valors que transmeten“. L’ajuntament té previst editar pròximament un llibre amb tots els relats guanyadors tal com es va fer anys anteriors.

Durant l’acte, conduït per Xusa Alemany, els xiquets i xiquetes guanyadors van explicar els seus contes mentre es projectaven en una pantalla gegant, a més van obtindre un diploma i un llibre com a mostra d’agraïment. A l’acte van assistir representants de l’equip de govern i d’Escola Valenciana com a entitat organitzadora d’aquest certamen literari, el més important d’Europa per nombre de participants i que enguany celebra la 21ª edició.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *