Bonrepòs i Mirambell fa millores en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal

Des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell s’estan duent a terme una sèrie de millores en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.

 

Entre aquestes actuacions s’estan substituint les tanques metàl·liques del camp de futbet annex al col·legi, així com les relatives a la pista de tennis i als dos frontons. Així mateix, es té previst realitzar el repintat de les marques horitzontals de tots els camps de joc.

 

D’altra banda, s’han adquirit porteries noves per al camp de futbet i les xarxes d’handbol, futbet i futbol sala. A més, s’ha renovat gran part del material esportiu de manteniment físic del gimnàs, com ara rodes de fitness, pilotes medicinals, cordes, kettlebells, matalassos o air steps, entre altres.

 

José Manuel Alberich, regidor d’Esports, ha indicat que «es tracta del pla de posada a punt de les instal·lacions esportives més complet dels últims anys, amb un cost que supera els 22.000 euros».

 

Segons Alberich, es tracta d’actuacions molt necessàries que han estat demandades pels usuaris. «La nostra intenció és que tots els equipaments estiguen en les millors condicions possibles per a la pràctica de l’esport», afirma.

 

En una pròxima execució es té previst substituir la instal·lació elèctrica i tots els quadres elèctrics del Poliesportiu.