Bonrepòs i Mirambell instal·la senyals informatius per a la recollida de trastos

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha instal·lat, en diferents punts del municipi, uns senyals informatius sobre la recollida de trastos inservibles.

En aquests senyals s’especifica els dies de recollida, així com les dates i hores en les quals els veïns i veïnes poden traure els seus estris vells. A més, també reflecteixen les sancions a què es poden enfrontar en cas de col·locar en la via pública trastos fora dels dies marcats, unes multes que poden ascendir als 1.000 euros.

Aquesta acció forma part de la campanya ‘Trau els Trastos quan Toca’, iniciada unes setmanes enrere, amb l’objectiu de conscienciar a la població de la importància de traure els trastos en les dates marcades.

Irene Martínez, regidora de medi ambient, ha destacat que «amb aquests senyals volem recordar als veïns el moment en el qual poden deixar els seus trastos vells perquè els puguen recollir els serveis municipals i la multa a la qual es poden enfrontar si incompleixen la normativa. Del que es tracta és d’aconseguir entre tots mantenir el poble net i cuidat, un fet que sols podem aconseguir si tots posem de la nostra part».

La col·locació dels senyals se suma al servei d’Atenció Ciutadana que es va posar en marxa fa unes setmanes, que posa a disposició del veïnat el telèfon 671 201 346 i el correu electrònic atencionciudadana@bonreposimirambell.es per a ajudar en el que es necessite.

Martínez que volgut recordar que «a través de l’Atenció Ciutadana, qualsevol veí pot avisar si té un trasto per a recollir i no pot esperar fins al dia de recollida. A més, sempre està disponible l’Ecoparc d’Almàssera i periòdicament visita Bonrepòs i Mirambell l’Ecoparc Mòbil».