Bonrepòs i Mirambell posa en marxa el nou Xec Bebé

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha llançat, per primera volta, la convocatòria del Xec Bebé, una ajuda municipal de 100 euros que l’equip de govern socialista ha posat en marxa per a ajudar a les famílies en les despeses que suposa l’arribada d’un nou fill o filla. A més, les compres realitzades amb aquest xec deuran efectuar-se al municipi, el que suposa, al mateix temps, un incentiu per al comerç local.

A aquesta ajuda podran optar totes aquelles famílies de les persones nascudes, adoptades o acollides entre l’1 de desembre de 2019 i el 30 de novembre de 2020.

Jesús Raga, regidor de Benestar Social i Comerç, ha destacat que «posem en marxa una nova ajuda a les famílies de Bonrepòs i Mirambell, el Xec Bebé, conscients de les despeses que suposa l’arribada d’un nou membre a la família. I, en aquests moments, amb la situació generada per la Covid-19, pren encara més importància. Al mateix temps, aquestes ajudes tornen a revertir al municipi, ja que el xec es deu canviar en comerços del poble».

Les persones interessades a sol·licitar l’ajuda, deuran emplenar una instància genèrica. Poden fer-ho telemàticament a través de la seu electrònica de la web municipal www.bonreposimirambell.es, o físicament al Registre de l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia. El termini de presentació de les sol·licituds és entre el 20 de novembre i el 25 de desembre de 2020, ambdós dies inclosos.

Totes les sol·licituds rebudes seran avaluades i es verificarà el compliment dels requisits, resolent-se la concessió de l’ajuda per decret. L’Ajuntament contactarà amb les persones beneficiàries perquè puguen recollir la targeta de Caixa Popular amb l’import de 100 euros, que tindrà una validesa fins al 31 de març de 2021. Aquesta quantitat es podrà canviar als comerços locals adherits a la iniciativa: tots els membres de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Bonrepòs i Mirambell, el Forn Sant Josep, el Forn i Pastisseria Laura, S.L. (conegut com a Forn Raga), el Forn Sant Joan Baptista, i a la Farmàcia del municipi.