Burjassot assisteix a la presentació del resultats de l’enquesta sobre violència de gènere als municipis

La regidora d’Igualtat de Burjassot, Lluna Àrias, ha sigut una de les persones presents en la roda de premsa de hui a la Diputació de València. La diputada d’Igualtat, Isabel García, ha presentat, junt al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, el diagnòstic de la situació en matèria de gènere als municipis de la província.

 

García ha explicat que la situació de partida en molts municipis en qüestions de Violència i Igualtat és “precària”, però que, gràcies a diagnòstics com el presentat hui “tenim les dades per a executar les mesures necessàries” i el suport institucional per fer-ho.

 

Àrias també va ser una de les participants en la trobada convocada per la Diputació el passat 26 de gener amb els municipis capdavanters de la província en matèria de violència de gènere. Segons van explicar fonts de Diputació, Burjassot, juntament amb els altres tres pobles convocats, són “un referent i un exemple a seguir per la resta de municipis de la província en aquest tema”.

 

La regidora ha valorat molt positivament iniciatives com aquesta, “malgrat que els resultats presentats no siguen gens positius”.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *