Burjassot demana a València que el conveni de cessió de les Sitges passe de 30 a 50 anys

L’associació Amics de les Sitges i el regidor de Turisme de Burjassot, Roc Senent, s’han reunit amb l’alcalde de València, Joan Ribó. L’objectiu de la reunió ha sigut transmetre a l’Ajuntament de València, propietari del monument, la necessitat de la seua rehabilitació, prèvia a la utilització com a bé cultural i turístic.

La Junta Directiva de l’associació ha demanat a l’Ajuntament de València la modificació del conveni de cessió, de trenta a cinquanta anys, per adaptar-lo a la legislació vigent. Joan Ribó, qui va visitar les Sitges poc després de ser anomenat alcalde, s’ha mostrat totalment d’acord amb els objectius plantejats i favorable als canvis en el conveni.

Aquesta reunió s’ha celebrat dies després de l’inici de les obres de millora que s’estan portant a terme en l’enllosat del monument per evitar futures filtracions d’aigua ocasionades per les pluges.

El regidor de Turisme, Roc Senent, ha mostrat la seua satisfacció davant l’acolliment que ha tingut la proposta per part de l’alcalde de València. Segons Senent «volem atendre les necessitats del monument des d’una gestió més propera». Com a regidor de Burjassot s’ha mostrat agraït a l’associació Amics de les Sitges pel seu treball en defensa del monument.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *