Burjassot participarà en les activitats de la Campanya Pobresa Zero

L’Ajuntament de Burjassot participarà en les activitats programades dins la Campanya Pobresa Zero, segons la moció aprovada a l’últim ple municipal.

El grup Compromís ha liderat la signatura d’aquesta moció on es reafirma el compromís de l’Ajuntament de Burjassot amb l’Ajuda al Desenvolupament, i es demana l’acord de tots els grups polítics amb representació per a augmentar progressivament l’aportació a aquesta partida en els pròxims anys, fins a intentar arribar al 0,7% simbòlic del pressupost.

Per al portaveu del grup Compromís a l’Ajuntament, Emili Altur, «la lluita contra les injustícies i la desigualtat és un del pilars fonamentals de la ideologia de Compromís, tant al nostre territori com fora d’ell. El nostre suport al moviment Pobresa Zero és absolut, i ens alegrem que totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament signen de manera conjunta aquesta moció».

Pobresa Zero és la mobilització més gran de la història contra la pobresa, la qual pretén aconseguir el compromís dels governs de tot el món per a eradicar la fam i la pobresa. Demà, aquesta lluita es visualitzarà també a València amb la celebració del «Dia internacional per a l’eradicació de la pobresa”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *