Caixa Popular i la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana signen un conveni per a la divulgació del cooperativisme

El President de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Emili Villaescusa, i el Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han formalitzat un acord de col·laboració entre les dos entitats amb la intenció de contribuir a la divulgació i foment del cooperativisme, així com la difusió social dels seus valors i principis.
Segons Emili Villaescusa, “Caixa Popular ha sigut sempre un referent del compromís de les empreses cooperatives amb el seu entorn”. El president de la Confederació ha afegit que “avui dia, en el desolador panorama financer autòcton, el cooperativisme de crèdit, i molt especialment Caixa Popular, es presenta com un exemple de resistència i responsabilitat territorial en la nostra Comunitat”.
D’altra banda, Rosendo Ortí ha assegurat que en la voluntat de Caixa Popular sempre ha estat “col·laborar estretament amb les estructures cooperatives valencianes, per enfortir i consolidar la presència cooperativa en el món econòmic, social i educatiu”.
La Confederació és el màxim òrgan de representació de les cooperatives i de les seues organitzacions en aquest àmbit territorial, i associa directament a les federacions autonòmiques de cooperatives.
Caixa Popular, com a cooperativa de crèdit valenciana, té entre els seus objectius la potenciació dels valors del cooperativisme com a instrument per a la millora de la societat valenciana. Amb aquesta finalitat recolza i finança, entre altres activitats, les que tinguen per objecte la difusió del cooperativisme entre la societat i el foment de les relacions intercooperatives.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *