«Cal educar en valors de tolerància, igualtat, llibertat i respecte», María Such

La Casa de la Dóna de Torrent es va convertir en l’escenari del Fòrum Comarcal El Meridiano de l’Horta sobre Igualtat. Maria Such,  Directora General d’Igualtat de la Generalitat Valenciana, va ser una de les participants a la trobada on es va parlar de bretxa salarial, educació en igualtat o com trencar amb estereotips. Per María Such Cal educar en valors de tolerància, igualtat, llibertat i respecte».

Durant els propers dies el diari El Meridiano l’Horta publicarà les entrevistes dels altres participants a l’Fòrum com; Guillem Montoro, regidor de Paiporta i expert en polítiques d’igualtat; Encarnació Lerma, regidora d’igualtat de l’Ajuntament de Torrent; Vicente Inglada, Secretari de la Unió de Consumidors i Usuaris; Ana Mª Company, directora de la Fundació Florida Universitària; Pilar Mora, Secretària d’Igualtat de Gènere de la UGT-PV, i Vicente Bataller, metge, professor universitari i impulsor del «telèfon jove de la sexualitat» dependent de l’IVAJ.

L’acte va comptar amb el patrocini de Diputació de València, Equalitat, Mancomunitat de l’Horta Nord i Auditori de Torrent

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *