Campanya a Picassent sobre els riscos del consum d’alcohol entre els joves

Amb la finalitat de conscienciar els joves sobre els riscos associats al consum d’alcohol, des de de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, UPCCA, s’ha posat en marxa a Picassent una campanya amb l’objectiu de donar a conéixer els efectes de l’alcohol així com desmentir els mites i llegendes que estan associats al consum d’esta substancia. Segons l’estadística elaborada per al Pla de Drogodependències de Picassent 2016-2019, l’alcohol representa la droga legal més consumida pels joves del municipi.

Amb un percentatge del 63,27% de la mostra analitzada, estos van afirmar haver consumit esta substància alguna vegada. La franja d’edat que més consum d’alcohol fa és la que va dels 15 als 17 anys, amb un percentatge d’entre el 70% i el 78% dels enquestats.

L’alcohol, com qualsevol altra droga, malgrat ser legal, pot generar una addició així com intoxicacions etíliques, ha assenyalat el regidor de Benestar Social i Drogodependències, Carles Silla. Per la seua part, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, també ha volgut destacar que són preocupants les dades que s’han després de l’estadística. És per això que, des de l’Ajuntament i amb la col·laboració dels centres escolars del municipi, s’estan portant a terme nombroses xerrades i tallers perquè els més joves coneguen els efectes abusius que pot provocar el consum de qualsevol tipus de droga.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *