Campanya ‘Si tens un gos, sigues cívic’ a Silla amb banderoles de fotos al carrer

S’han instal·lat per les principals avingudes de Silla banderoles de fotos i cartells protagonitzats per veïns i veïnes que van participar al càsting de gossos el passat octubre. Aquesta campanya, anomenada ‘Si tens un gos, sigues cívic’, se centra en la conscienciació de la ciutadania per a mantindre una conducta cívica amb el seu animal de companyia. Cadascuna de les banderoles porta un consell de conducta relacionada amb els deures que els propietaris tenen amb el seu animal i amb la resta de la ciutadania.

Els consells són: Els animals a casa han de tindre un allotjament adequat i higiènic que no cause molèsties al veïnat. La persona propietària està obligada a recollir les defecacions de la seua mascota. No abandones mai el teu animal de companyia. Tots els animals de companyia han d’estar inscrits en el cens municipal a l’Oficina de Salut Pública de l’Ajuntament de Silla. Els propietaris dels animals potencialment perillosos han de tramitar obligatòriament la llicència per a la seua tinença. És obligació de tothom protegir els animals i tenir cura de les seues condicions higièniques i sanitàries.

Aquestes obligacions estan regulades en el Reglament Municipal d’Animals de Companyia i d’Animals Potencialment Perillosos (BOP núm. 195, de 17/08/2013).

Les fotografies de les persones que apareixen en les banderoles van ser preses al mes d’octubre, quan l’Ajuntament va realitzar un càsting de gossos obert a tothom i que es va realitzar en col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Silla, Let’s Adopt, l’Hospital Veterinari València Sud i la Clínica Veterinària de Silla.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *