Cap de setmana ple d’activitats en Tavernes Blanques

El juny més cultural i esportiu arriba a Tavernes Blanques amb una programació molt completa. El divendres 14, a les 23 hores, el cinema es donarà cita en la Plaça d’Espanya amb la projecció de la pel·lícula Ninja Turtles Caos Mutant. Abans en el Parque Escolar, a les 19 hores, els més xicotets i les seues famílies podran contemplar l’actuació del Kermes Circ obrint una Finestra al Circ, que és així com es denomina el seu espectacle.

El dia 15, els joves de més de 14 anys que s’hagen inscrit prèviament podran gaudir d’una divertida activitat de karts i painball. L’hora d’eixida serà a les 9.30 del matí al Parc Rei En Jaume.

Un dia després, el diumenge 16, tindrà lloc la VI edició de la Concentració de motos, cotxes i clàssics. Un bon moment per a poder contemplar vehicles únics. Serà de 10 a 13.30 en el Parc En Jaume.

Més activitats

Aquest cap de setmana també serà moment de viure l’esport: el dissabte 15 a les 9 del matí seguirà el bàsquet amb un Torneig 3×3. El torn del futbol serà el 14 de juny amb el Torneig de categoria aleví f11, organitzat pel Tavernes Blanques C.F. Els prebenjamí, benjamí i aleví faran el propi el dia 15 a les 9 del matí. A les 17 de la vesprada serà el torn de les categories juvenil i cadet. A les 9 del matí serà el moment del Torneig de futbol categories femení base i infantil. La gimnàstica rítmica també ocupa el seu lloc en esta completa programació serà a les 18.30 del propi dia 15 al Parque Escolar. Després d’ella hi haurà una espectacular actuació de la batukada Tro de Bac amb més de 50 músics. El mateix dia en un altre escenari, Plaça d’Espanya, tindrà lloc un concert de la Banda “La Lira” de Titaguas i la Banda de l’Agrupació Artístic Musical de Tavernes Blanques. Per a acabar la jornada en la mateixa plaça amb un sopar a la fresca, Food Truck dels Festers de Sant Vicent, que més dies organitzen sopars.