Carles Mulet i Vicente Luis Sanhermelando, guanyadors dels ‘Premis Literaris Ciutat de Torrent’

L’Ajuntamentq de Torrent ha anunciat les obres guanyadores delsPremis Literaris Ciutat de Torrent’, el certamen anual impulsat per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià en col·laboració amb Caixa Rural Torrent i l’editorialTabarca amb la finalitat de fomentar la literatura en la nostra llengua i promoure el desenvolupament del talent local.

En aquest aspecte, la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, ha volgut destacar “la qualitat de les obres presentades enguany, que avalen el bon nom i el prestigi que aquest certamen ha adquirit en tota la Comunitat Valenciana”.


Així, en el XIII Premi de Poesia s’ha imposat l’obra‘De la lenta espera dels caragols’ de Carles Mulet, qui serà guardonat amb un xec de 3.000 euros en el lliurament de premis que se celebrarà, al mes de gener, a l’Ajuntament de Torrent. Per part seua, l’obra guanyadora del XX Premi de Narrativa Juvenil i la dotació econòmica de 12.000 euros ha sigutM’he enamorat d’un ocupat’, de Vicente Luís Sanhermelando. Mentre que Iván Carbonell serà premiat amb 1.800 euros per haver aconseguitla final en la categoria de Narrativa Juvenil ambOnades de platamar’.