Carlos Mazón ratifica la seua aposta pel Benidorm Fest per a impulsar la projecció internacional de la Comunitat i el talent musical

Destaca el seu compromís i ambició per “consolidar i redoblar l’aposta” per este esdeveniment i advoca per continuar “treballant per a fer-lo encara més gran i millor”

Subratlla que el festival suposa “una finestra al món” i que “cada vegada que hi ha un Benidorm Fest i s’elegix un candidat a Eurovisió, el turisme, Benidorm, la Comunitat Valenciana i Espanya guanyen”

El president de la Generalitat ha rubricat el conveni entre la Generalitat, l’Ajuntament de Benidorm i Radiotelevisió Espanyola per a la celebració de la quarta edició d’este festival

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha ratificat la seua aposta pel Benidorm Fest com “un dels elements promocionals més extraordinaris” per a la projecció internacional de la Comunitat Valenciana i promoció del talent musical.

El cap del Consell ha rubricat el conveni entre la Generalitat, l’Ajuntament de Benidorm i Radiotelevisió Espanyola per a la celebració de la quarta edició del Benidorm Fest.

Acompanyat per l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la presidenta del Consell d’RTVE, Concepción Cascajosa, Carlos Mazón ha manifestat el seu compromís per “consolidar i redoblar l’aposta” per este esdeveniment en constituir-se “com una plataforma per als nostres talents, no solament de la Comunitat Valenciana, sinó de tota Espanya”. Així, ha destacat “l’aliança estratègica” creada entre institucions de la qual ha remarcat que “ha vingut a quedar-se”.

Igualment, el cap de l’executiu valencià ha incidit en el fet que la seua celebració en el nostre territori suposa “una finestra al món” i ha subratllat que “cada vegada que hi ha un Benidorm Fest i s’elegix un candidat a Eurovisió, el turisme, Benidorm, la Comunitat Valenciana i Espanya guanyen”.

En este sentit, ha recordat l’interés del Consell per a posicionar la nostra terra com a “nucli de la indústria de la felicitat, que és el turisme, i la capital del qual és Benidorm”, d’una manera sostenible i equilibrada però “obrint els braços a la gent de manera intel·ligent i agradable”.

Així, ha recordat que la celebració d’este festival a Benidorm inclou la realització d’accions promocionals turístiques de la Comunitat. Cal recordar que l’audiència del Benidorm Fest en 2024 va ser de 5,2 milions d’espectadors totals. La final va aconseguir una audiència pròxima als 2 milions de teleespectadors (16,6 % de share).

De la mateixa manera, ha mostrat el seu agraïment a RTVE per triar Benidorm, i amb això la Comunitat Valenciana, per a celebrar un any més esta aventura perquè “és una aposta segura per la música, per Eurovisió i pel nostre talent”.

El cap del Consell ha manifestat que des de la Generalitat, “continuarem donant suport a Benidorm, a la nostra indústria de la felicitat i a la nostra filosofia de braços oberts a la música, al talent i a Europa” i ha remarcat que, el Benidorm Fest, “ho reunix tot i per això és un producte d’èxit”.

Benidorm Fest 2025

El Benidorm Fest 2025 serà la quarta edició del certamen d’RTVE per a triar la cançó que represente Espanya en el Festival d’Eurovisió, que se celebrarà a Suïssa el pròxim mes de maig.

Benidorm acollirà l’esdeveniment amb dos semifinals que tindran lloc el 28 i 30 de gener i una gala final que es farà l’1 de febrer.