Carmen Gayà liderarà la llista de Compromís per Paterna en las eleccions municipals de 2023

Compromís per Paterna va celebrar en la vesprada d’ahir l’assemblea en la qual s’havia de decidir qui serien els noms que encapçalarien la llista de la formació valencianista per als comicis municipals de maig. Una llista consensuada per totes les sensibilitats de la formació va ser la que va obtenir el suport per unanimitat de la totalitat de l’assemblea. La mateixa estarà encapçalada per Carmen Gayà, qui va ser regidora de la formació en la passada legislatura i qui també va formar part del govern de coalició com a regidora d’Igualtat, Promoció Lingüística i Patrimoni Històric.

 

“Presentem una llista renovada, amb cares noves molt vinculades a moviments associatius de Paterna, una llista de futur, un equip multidisciplinari, divers i plural que garanteix que les polítiques progressistes tornen a l’ajuntament. Un equip amb capacitat per a governar i per a gestionar les àrees municipals amb solvència, un equip acostumat a treballar amb les associacions del nostre poble”, destaquen des de Compromís.

 

Aquesta llista, encapçalada per Carmen Gayà, continua amb Carles Martí, actual regidor de la formació que aportarà l’experiència de treball en oposició i la del seu pas per govern gestionant diverses àrees. El número 3 serà Pere Gago, actual portaveu del col·lectiu jove de la formació. Una de les cares noves a Compromís la trobem al número 4, Cecília Calderón, qui va ser Regina de les festes els anys 2019, 2020 i 2021 a causa de la pandèmia, una jove molt vinculada al moviment festiu. El número 5 serà Santi Puentes, persona amb dilatada experiència a l’àmbit esportiu i festiu de la localitat.

 

El lloc 6 l’ocupa Loren Pérez, activista social i lluitadora incansable pels drets de les persones amb diversitat funcional. En el 7 es troba Andrés Pons, vinculat des de fa anys al món fester i ferm defensor de la cultura i tradicions de la localitat. El 8 l’ocupa Nieves Prat, qui compta amb una dilatada experiència en gestió d’espais naturals. El 9 és Jesús Minguet, activista pels drets socials i apassionat amb tot allò relacionat amb la pólvora. Tanca la llista dels deu primers Juanjo González, militant de base i vinculat al món faller i festiu.

 

“Encarem aquestes pròximes eleccions municipals amb molt d’optimisme, estem convençuts que amb aquest equip assoles es poden obtenir bons resultats. El projecte de Compromís a Paterna el tenim consolidat, el nostre objectiu ara és intentar fer-lo créixer per continuar treballant a fer política que millore la vida dels nostres veïns i veïnes”, afirma la cap de llista de la formació Carmen Gayà.