Cata-rosa connectarà Catarroja i la platja de la Malva-rosa tots els dimecres de juliol

Cata-rosa és una de les noves alternatives d’oci que aquest estiu posarà en marxa l’Ajuntament de Catarroja. Es tracta d’un servei, posat en funcionament per la regidoria d’infància, adolescència i joventut, que unirà, durant tots els dimecres del mes de juliol, la platja de la Malva-rosa i Catarroja mitjançant un autobús gratuït per a les persones que demanden el servei.

Sense cap dubte estem davant un estiu diferent per a les nostres veïnes i veïns, per la qual cosa des de l’Ajuntament estem buscant noves alternatives d’oci, sempre seguint els paràmetres de seguretat actuals, que puguen omplir eixe espai”, explica Miquel Verdeguer, regidor d’infància, adolescència i joventut”.

L’autobús Cata-rosa partirà, tots els dimecres del mes de juliol a les 10 del matí des de la porta de l’Ajuntament de Catarroja, per a tornar a les 18 hores en el mateix punt. Per a l’accés a l’autobús s’hauran de complir les mesures de seguretat i higiene actuals, neteja de mans i ús obligatori de la màscara.

Finalment, amb l’objectiu de poder controlar l’aforament al servei, les places hauran de ser adquirides mitjançant reserva, inscrivint-se prèviament en la web municipal (www.catarroja.es). En el repartiment de les places prevalgueren les sol·licituds de famílies i joves, recordant que l’espai és limitat. Finalment, l’Ajuntament valorarà la amplación del servei durant el mes d’agost depenent de la demanda d’aquest.