Catarroja celebra la I Fira del Llibre Online

L’Ajuntament de Catarroja contínua oferint alternatives d’oci i cultura al municipi durant aquests dies de confinament a casa. L’última sorgeix amb motiu del Dia del Llibre, jornada que commemorem hui i que, per les actuals circumstàncies no es pot dur a terme com fóra desitjable. Per a intentar ocupar aqueix buit, s’ha posat en marxa, amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Enric Valor, una iniciativa que tindrà el seu origen en les xarxes socials i que uneix la celebració d’aquests dies amb el món virtual, la I Fira del Llibre Online de Catarroja.

Del 23 al 30 d’abril, les xarxes socials de l’Ajuntament de Catarroja s’ompliran de cultura, llibres, autors i moltes recomanacions. “Intentarem traslladar l’ambient d’una fira del llibre al nostre espai online en Youtube, Twitter, Facebook i Instagram”, explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Catarroja. “El nostre objectiu és adaptar-nos a les actuals circumstàncies i continuar oferint finestres al món de la cultura i l’oci, que és un dels sectors que eixiran més perjudicats d’aquesta crisi. Nosaltres posarem, des de la nostra posició, el que puguem per a fomentar la cultura, en aquest cas la lectura”, explica Dolors Gimeno.

La I Fira del Llibre Online de Catarroja començarà el 23 d’abril amb les recomanacions del professorat de Catarroja, que ha preparat diferents vídeos per a animar a la lectura i recomanar els seus llibres favorits per als més joves. Durant la setmana que dure l’esdeveniment, autors i editorials locals aniran realitzant les seues ressenyes o presentant les seues novetats.

D’altra banda, com en un esdeveniment d’aquestes característiques, els autors també tindran un contacte amb el públic, serà mitjançant presentacions online que es podran realitzar pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Catarroja. Fins hui són 6 autors confirmats per a l’esdeveniment, Teresa Broseta, Susana Gisbert, José Ricardo March, Vicent Marco, Victor David López i Manuel Moreno. Història, ficció, investigació, esport, biografies i literatura infantil tindran la seua cita diària dins del programa de la I Fira del Llibre Online de Catarroja.