Catarroja celebrarà per segon any consecutiu la diversitat

L’Ajuntament de Catarroja, gràcies a l’impuls de les regidories d’Igualtat i Festes, ha programat una sèrie d’actes per a commemorar el Dia de l’Orgull. Per segona vegada, es festejarà en el nostre municipi, amb el mateix ímpetu reivindicatiu que requereix la jornada que es recorda cada 28 de juny però amb una programació que creix ja que 2021 encara va estar marcat per les restriccions de la COVID 19.

“Catarroja Orgullosa, no és només un lema, des de la regidoria d’Igualtat estem treballant incansablement per a promoure tota una sèrie de valors que mitjançant les accions que desenvoluparem amb motiu del Dia de l’Orgull es veuran reflectits, animant a la participació de la ciutadania. Des del seu naixement la commemoració del Dia de l’Orgull és una jornada festiva, enguany, una vegada no estem limitats per les restriccions, hem confeccionat una programació molt transversal, també amb l’Escola de Feminisme, sabem que aquesta data cal eixir al carrer per a reivindicar la igualtat» que va omplir de festa i diversitat els nostres carrers”, explcia Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

Així doncs la commemoració començarà el propi dia 28 de juny, amb la lectura del manifest a la porta de l’Ajuntament a les 18 hores, la col·locació de la pancarta i la batukada Eywä que amenitzarà la jornada. Enguany, a més, l’artista Rafa Cheli ha creat un espectacular photocall, ‘Ales per a la diversitat’ que segur serà un dels espais més fotografiats de la jornada. El dia 1 de juliol les activitats es traslladen al Mercat de Catarroja, amb el suport de la regidoria de Comerç a partir de les 18 hores es realitzaren tota una serie d’activitats per la diversitat destinades al públic infantil, que culminaren amb l’actuació musical de Karaoke Rock Band.

Finalment el 2 de juliol en el Parc del Secanet, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut, tindrà lloc una gran festa infantil per la diversitat amb jocs, actuacions en directe i contacontes.