Catarroja continua mostrant que aposta per la sostenibilitat amb l’adquisició d’un nou vehicle elèctric

L’Ajuntament de Catarroja aposta per la sostenibilitat amb l’adquisició d’un nou vehicle elèctric per al transport de material per part de la brigada. Aquesta recent adquisició s’uneix a les dues cotxes i dues motos elèctriques ja existents, significant un estalvi considerable per al municipi en despeses de manteniment que s’ha estimat en un 80% del que s’emprava en l’actual vehicle de dièsel. A aquest estalvi cal sumar les excel·lents condicions que la marca MAN ha oferit a l’Ajuntament en l’adquisició del vehicle, un dels pocs elèctrics en el mercat amb les característiques de gran transport, ja que totes les revisions seran gratuïtes durant els 7 anys que dura la garantia.

“Amb l’adquisició d’aquest nou transport concloem des de l’àrea patrimonial un cicle de substitució de vehicles dièsel que suposaven un elevat cost de manteniment i que al seu torn eren contraris a la política de l’actual equip de govern de sostenibilitat i foment de les energies netes. Des de 2017 hem apostat per anar renovant la nostra flota, millorant les seues prestacions i baixant la factura en manteniment, millorant també les condicions a l’hora de fer el treball del nostre equip”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

Aquest furgó de la marca MAN ha tingut un cost de 38.000 euros i es destinarà als treballs de la brigada. Per les característiques que necessitava el servei era complicat adquirir un transport elèctric de tals dimensions que resultara fiable i també concorde a la proposta econòmica municipal, alguna cosa que s’ha aconseguit amb aquesta compra.