Catarroja crea un canal per a coordinar les donacions de material sanitari

El degoteig de solidaritat entre particulars i empreses de Catarroja durant aquesta crisi està sent constant. D’igual forma, desenes de persones volen oferir material sanitari que normalment utilitzen en els seus negocis, però no saben on acudir. Per això, l’Ajuntament ha posat en marxa un canal per a coordinar les donacions desinteressades d’aquest material bàsic per a la seguretat de les persones que estan en primera línia d’aquesta crisi.

Així doncs, mitjançant l’àrea de comerç i impuls econòmic, s’ha volgut coordinar aquestes donacions. D’una banda, s’ha fet una crida als comerciants i empresaris locals, mentre que per un altre s’ha establit un telèfon i un correu electrònic per a gestionar eixes donacions de material, principalment, màscares, bates i gel hidroalcohòlic.

Les vies de contacte són, el telèfon 667421503 i el correu electrònic adl@catarroja.es.

Des de l’Ajuntament mostren la seua gratitud amb tota la població de Catarroja que està sent modèlica en aquesta crisi i que des del primer dia s’ha bolcat per a col·laborar o realitzar tot tipus d’accions solidàries com la donació de material.