‘Catarroja eres tu’, la campanya per a la renovació de la imatge municipal

L’Ajuntament de Catarroja tanca el cercle després d’un any treballant en la renovació de la seua imatge. Una modernització de l’escut que serà pública el pròxim 1 de febrer quan es presente a través de les xarxes socials municipals. Per a aquest llançament, des de l’ajuntament es demana la implicació del veïnat a través de la campanya, ‘Catarroja eres tu’, convidant a qui estiga interessat a representar al seu municipi en aquest canvi d’imatge.

“Des que començarem l’actual legislatura estem buscant opcions per a renovar la imatge del nostre municipi. Aquest 1 de febrer finalitzarà un llarg procés que dotarà a Catarroja d’una imatge adequada als nous temps, modern, elegant i que continuarà representant els valors que aquest emblema ha tingut sempre. Un d’ells és la importància de la seua gent, per això convidem a les persones que així ho desitgen a ser la imatge del seu poble en aquest llançament del renovat escut de Catarroja”, explica Xavi Bellot, regidor de comunicació.

‘Catarroja eres el teu’ demanarà candidatures per a participar en la presentació del nou logo. Això serà a través del correu electrònic catarrojaerestu@catarroja.es des del 18 al 24 de gener. Des del departament se seleccionaren a l’atzar 2 propostes. A aquestes dues persones se’ls realitzarà una sessió de fotos que acompanyaran al logo en les xarxes socials del municipi i en els cartells que es distribuiran en les marquesines de Catarroja.

La campanya de llançament, no suposarà un cost per a l’Ajuntament ja que es realitzarà amb recursos propis. Així mateix, amb aquesta acció es pretén, no sols donar a conéixer aquesta nova imatge, sinó també reforçar el sentiment de pertinença al nostre municipi, en uns temps molt complicats per l’actual situació que estem travessant.