Catarroja finalitza la seua 34 edició de Anem al Teatre

L’Ajuntament de Catarroja ha repetit una de les seues apostes culturals i educatives més longeves amb la 34 edició de la campanya Anem al Teatre. La iniciativa cultural que acosta l’art interpretatiu a l’alumnat de col·legis i instituts del nostre municipi i que cada any reuneix en el Teatre Auditori de Catarroja a més de 4.500 Escolars des d’infantil a Secundària

“El principal objectiu de “Anem al teatre” és acostar el teatre professional a les noves generacions. La programació està coordinada pels tècnics i gestors culturals del nostre Ajuntament, combinant l’artístic amb el pedagògic”, explica José Antonio Cuberos, regidor d’Escolarització.

Enguany des de Catarroja hem programat espectacles que parlen de les migracions forçoses i dels camps de refugiats des de la visió d’unes xiquetes («Cremallera» de la Medusa teatre), o que tracten el tema de l’assetjament escolar des d’una sensibilitat molt especial («Bambolla de Júlia» de Maquinat Teatre). La campanya Anem al Teatre s’ha realitzat del 31 de març al 13 d’abril, en les escoletes infantils, en el cas de l’espectacle per a l’alumnat de 2-3 anys, i en el TAC, per a l’alumnat d’Infantil a partir de 3 anys, Primària, ESO, Batxillerat i EPA).