Catarroja fomenta entre l’alumnat de Secundària l’ús correcte del reciclatge

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Medi Ambient, continua avançant amb les campanyes de conscienciació sobre els avantatges de l’ús correcte del cinqué contenidor alhora de mitigar el canvi climàtic sota el lema “Ara que els tenim tots, cal gastar-los”. En aquesta ocasió, més de 1.000 alumnes dels quatre centres de secundària del municipi han rebut formació per a poder conéixer l’ús correcte dels nous elements de reciclatge.

“Considerem que aquest públic de 12 a 18 anys són els grans oblidats de la sensibilització i conscienciació mediambiental encara que són els més preocupats per aquestes qüestions, per això, cal donar-los les eines necessàries perquè puguen facilitar solucions a la crisi climàtica, amb una visió del què es pot fer i el que no, amb l’objectiu de millorar les coses”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.
D’aquesta manera, tal com recorda la regidora de Medi Ambient, Elisa Gimeno “s’emporta una continuïtat dins de les campanya de sensibilització sobre la correcta manera de separar el residus i els seus avantatges, ja hem fet rutes amb diferents públic, en els barris i ara hem fet a ruta de Secundària”.